Zondag met Lubach – Het beste van seizoen 8

Arjen Lubach remixt de actuele week in dertig minuten, laat ondergesneeuwde verhalen smelten en maakt brekend nieuws weer heel. Vanuit theater Bellevue in Amsterdam: Zondag met Lubach, zo goed als nieuws.

Dit was het seizoen van censuur in Europa, boeddhisme, de Wiv Beslivboom en het maandelijkse donoralarm. Ook gingen we internationaal: we zonden live uit vanuit de Olympische Winterspelen in Pyeongchang èn Arjen deed een interview met niemand minder dan Hillary Clinton. Met de PosterToaster kon je tijdens de gemeenteraadsverkiezingen je eigen campagneposter maken en tijdens die zelfde verkiezingen kwamen we erachter dat gemeenteraadsleden het helemaal niet zo goed hebben. We maakten niet alleen kennis met Stef Sok, maar we weten nu ook alles over de Chinese president Xi Jinping en president Sisi van Egypte. Vanaf dit seizoen heeft Tweede paasdag voor eens en voor altijd een eigen nummer en videoclip, samen met Famke Louise. Het vertrouwen in Facebook is weg en daarom zeiden we: Bye bye Facebook. Heel veel bedankt voor het kijken!

Vanaf september weer elke zondag nieuwe video’s.
Op NPO 3.

http://www.vpro.nl/zml
http://www.npo3.nl/zondagmetlubach

Related Posts / Articles Similaires